Om os

Vi har en veletableret butik på Priorsvej 21, i Silkeborg. Hvor det er muligt for dig at komme og shoppe produkter. Butikken er bygget op efter en supermarkedsmodel, omkring et Cash & Carry koncept, hvor hele vores produktkatalog er repræsenteret. For dig betyder det, at du har mulighed for at opleve varen fysisk, før du køber den. Desuden har vi et veluddannet personale, der altid står parat med gode råd og vejledning, så du får lige netop dine behov dækket. Vi er i butikken på alle hverdage mellem kl. 08.00-16.00, dog lukker vi kl. 14,30 om fredagen.
Vores stolthed er, at kunne føre alle de bedste og mest kendte brands af udstyr, maskiner og interiør til drift af storkøkkener og kantiner, til rigtige billige priser i forhold til markedet. Vi holder os hele tiden ajour med vores forhandlere. Jyske Storkøkken har rigtige gode bånd til alle vores forhandlere. Dette bånd er opstået gennem ærligt og ægte Jysk flid. Dette er vores firma ånd, som er med til at sikre at vi kan holde vores priser så billige og konkurrencedygtige, som de er.
Se gerne udvalget indenfor

- Køkkenudstyr
- Beklædning
- Industrikøkkener

Indretning af kantiner og storkøkkener kan vi også!
Jyske Storkøkken kan også levere indretning af kantiner, storkøkkener. Ingen sag eller opgave er for stor eller lille. Vi har efterhånden stået mange af vores gode kunder bi, med indretningen af kantiner eller køkkener. Vi har hurtig leverance på alt inventar, til både kantine og køkken. Bag alle løsninger sidder der et team af dygtige medarbejdere der kan tegne og indrette, lige efter de mange forskellige behov, der kan være fra kunde til kunde. (Se referencer)
Det er let, at handle online!
Som gæst på vores hjemmeside siger vi, velkommen ind. Vi er glade for, at du er landet på vores side. I vores online shop finder du hele udvalget af alle de produkter vi fører. Gå endelig på opdagelse, for der er åbent døgnet rundt.