Privatlivspolitik

Databehandling

Jyske Storkøkken er dataansvarlig. GDPR loven skælner imellem "Almindelige oplysninger" og "Perosnfølsomme oplysninger". Jyske Storkøkken opbevarer ikke "Personfølsomme oplysninger", da disse ikke er nødvendige for, at kunne effektuere en handel.

Data der indtastes på dette websted vil altid blive krypteret. Krypteringen medfører, at den indtastede data, vil blive opbevaret krypteret i vores databaser. Dette betyder, at ved evt. brud, vil der kun fremgå krypteret information om brugeren. 

Alt data vil kun benyttes efter brugerens egen godkendelse og vil ikke blive vidregivet til andre. Jyske Storkøkken benytter denne data til at foretage ordre og systematisere handlen vi har med vores forbrugere. Data vi opbevarer i denne forbindelse:

  • Navn
  • Email
  • Telefonnr.
  • Adresse
  • CVR-nummer
  • EAN-nummer

Disse data opbevares indtil, der ikke længere er grundlag for handel eller modtagelse af marketingsmateriale. Alt efter produktkøb og reklamation, kan denne tidshorisont variere. 

Denne data gemmes med henblik på at brugeren vil handle med os igen, eller har købt produkter der er indbefattet af garanti eller reklamation. Såfremt man har ønske om at se sine oplysninger der er opbevaret i forbindelse med online-handel, skal man blot logge ind, her på hjemmesiden og videre ind på sin profil. Der har man også mulighed for at ændre den data - eller slette sin konto hvis man har ønske herom. 

 

Vi har flere forskellige platforme, hvor der kan være opbevaret data omkring dig. Platformene er som følger:

  • Webshop
  • Økonomisystem
  • Nyhedsbrev

 

Som tilføjelse til denne liste, indsamles der også i mindre grad, en geografisk data omkring dig igennem Google Analytics. Denne data er dog helt anonym og værner kun om din lokalition i landet. Kun præciseret ved by lokalition. 

 

OBS!

I forbindelse med nogle produkter, er vi nødsaget til at videregive dine oplysninger, for at du kan modtage dine bestilte produkter, hurtigst muligt. Hvis køber imidlertid har indsigelser imod dette, bedes køber gøre Jyske Storkøkken opmærksom på dette. Det betyder i de fleste tilfælde, at der vil være længere leveringstid på din ordre og større fragtomkostning. 

 

Vi opbevarer også dine oplysninger seperat i vores økonomisystem. Disse data kan du ikke tilgå, så for at få disse slettet, skal du kontakte os.

Hvis du har handlet med os på anden vis, er du oprettet i vores system. Du kan altid kontakte os og få oplyst disse data, eller ændre dem hvis du har ønske herom. Vi udleverer gerne oplysningerne om din konto i elektronisk form hvis du efterspørger dette.Vi kan også slette kontoen hvis du tager kontakt - bare rolig, du kan altid blive oprettet igen. Alle de "Almindelige oplysninger" omkring kunden, vil blive slettet i denne forbindelse. Ordrehistorikken beholdes af statistiske formål.

 

Hvis vi oplever et brud i vores system eller på nogle af vores platforme, vil alle berørte blive underettet inden for 72 timer. 

 

Vi forbeholder os retten til at se på den demografiske data og benytte dette til at forbedre brugeroplevelsen, på vores platforme.