Betaling

Erhverv:

Som erhvervsdrivende har du flere betlingsmuligheder hos Jyske Storkøkken. Du kan betale med kort, bankoverførsel, eller leverandørservice. Ved brug af kort, trækkes pengene først ved forsendelse

Hvis du benytter leverandørservice, sker betalingen helt automatisk. Det sikrer alle parter i betalingen og sørger for at der bliver betalt til tiden. 

Hvis du er en offentlig institution, kan du også betale vha. det EAN nummer - elektronisk fakturering.

Leasing hos Jyske Storkøkken

Du kan benytte leasing betalingen af nogle produkter eller ordre. Tag kontakt til os hvis det ønskes. 

Såfremt du vil betale med leasing, er der et oprettelsesgebyr på 1.250,- DKK og der skal ligges et depositum på 3 x leasingsydelse. Leasingsperiode strækker sig over 36 måneder, svarende til 3 år. Alt dette forsikres for 3% af købsprisen årligt. Før at denne betalingsform kan benyttes, skal du kreditgodkendes af leasingselskabet.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.