Industrikøkken

Hvad er et industrikøkken?

Et industrikøkken er et køkken beregnet til at lave mad i én stor skala. Det er oftest den samme mad der produceres i køkkenet på daglig basis. Industrikøkkener og storkøkkener kan minde om hinanden, men en væsentlig forskel er, at man som regel indretter et industrikøkken efter en samlebåndsteknik. Et industrikøkken kræver som regel også mere plads til at køre større mængder mad frem og tilbage kontra et storkøkken. Men under de fleste omstændigheder er storkøkken og industrikøkken det samme.

Storkøkken projekter fra Jyske Storkøkken


Industrikøkken projekt

Et industrikøkken projekt hos Jyske Storkøkken, vil blive varetaget som vi varetager alle projekter. Som hovedregel kan du være sikker på at vi følger projektet fra start til slut, for at sikre at vores standarder bliver overholdt. Det indbefatter at lovgivningen omkring industrikøkkener overholdes og at du er inde over hele processen. Det er vigtigt for os at alle parter, kan følge med i hvad vi foretager os under en projektering af et industrikøkken. Derfor vil du også få indflydelse på valg af inventar til køkkenet.

Vi projekterer efter behovet og ønsket. Det har i alle tilfælde medført at de køkkener vi leverer, lever op til forventningerne. Ikke bare hos dig som bygherre eller entreprenør, men også hos slutbrugerne af køkkenet. Derfor er vi også meget interesseret i at beholde kontakten efter køkkenet er monteret og taget i brug. Dermed kan brugerne kontakte os for få service på køkkenet eller suppleret op med værktøj, skåle, service osv.

Opstår der noget uventet i leveringen af dit køkken, så gør vi opmærksom på dette med det samme. Vi er ligeså interesseret i at du modtager dit køkken til deadline som du er.

Industrikøkken projekt eksempel

Jyske Storkøkken’s industrikøkken projekter

  • Vi rådgiver fra det sekund du tager kontakt
  • Vi leverer alt til dit industrikøkken
  • Vi kommer med plantegning over industrikøkkenet
  • Vi projekterer kun effektive køkkener
  • Vi sørger for monteringen
  • Vi projekterer efter daglig slid og behov

Renovering af industrikøkken

Står du allerede med et industrikøkken, men har behov for udvidelse eller lign., så kan vi også hjælpe der. Vi kender loven og ved hvornår dit køkken skal tage højde for nye regler og love. Vi vil altid udarbejde et forslag til hvordan du løser din sag bedst muligt. Forslaget vil som udgangspunkt indeholde en plantegning over indretning og forslagets omkostninger.


Kontakt

Hvis du har yderligere spørgsmål om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt vores projektafdeling. De kan hurtigt hjælpe dig i gang med dit industrikøkken.

Michael

Michael Buchreitz

Direktør & Projektchef
Direkte: 87 22 46 86
Mobil: 40 16 66 27
mb@jyskestorkokken.dk

Johnny

Johnny Eskildsen

Projektkonsulent
Direkte: 87 22 46 88
Mobil: 93 39 26 27
je@jyskestorkokken.dk


Fordele ved Jyske Storkøkken til projekter

Vi kan levere hele pakken. Alt fra bestik, porcelæn og glas, til større maskiner som ovne og industriopvaskemaskiner. Vi er til at snakke med og vil gerne gå langt for at hjælpe dig. Vi udvider hele tiden vores sortiment og opdaterer det efter branchens nyeste tiltag. I vores shop har du mulighed for at købe produkter du specifikt står og mangler. Hvis du søger noget, som ikke er at finde i vores sortiment på shoppen– så ring endelig. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde det!

Skulle du mangle service på nogle maskiner eller lign., du har handlet hos os, så finder vi en løsning på dette. 


Ikke det du ledte efter?

Projekter

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.